Hondenuitlaatservice De BofHond

dierverzorging en huisdiertaxi

Voor Hoogeveen, Meppel, De Wolden e.o.

Wie is de persoon achter De BofHond

 

Mijn naam is Ton Oostveen, geboren in 1963 in Woerden. Sinds 2001 wonen wij met ons gezin in het mooie Drenthe.

Als enthousiaste dier en natuurliefhebber voelde mijn kantoorbaan steeds minder passend en door de jaren heen was de link met de dieren ook steeds verder op de achtergrond gekomen.

Het roer moest om! Als gediplomeerd dierverzorger wil ik graag doen waarvoor ik ben opgeleid en ook de cursussen die ik in de loop der jaren had gevolgd wil ik graag in de praktijk brengen.

Vanuit deze wens ontstond het idee voor hondenuitlaatservice De BofHond. Naast het uitlaten van honden kunnen we u ook van dienst zijn met (t)huisdierverzorging op maat en huisdier taxi.

 

Zoals te verwachten hebben we thuis een kleine dierentuin: honden, katten, konijnen, cavia’s, kippen, geiten en paarden. Els, mijn vrouw, is ook gediplomeerd dierverzorgster dus het komt van twee kanten. Voordeel voor u is dat we veel ervaring hebben met verschillende huisdieren.

 

Voor het Provinciaal Drents Dierentehuis 't Zwarvershoes vangen wij regelmatig poezen met hun pas geboren jongen op zodat deze in een huiselijke sfeer kunnen opgroeien en een gedegen socialisatie periode doormaken waarna ze perfect voorbereid zijn op hun bestaan als geliefde huiskat.

 

Kort samen gevat: uw huisdier groot of klein is bij ons in goede en ervaren handen.

 

Gevolgde opleidingen in relatie tot dieren en in het bijzonder honden:

  • Groenhorst College Barneveld (beroeps opleiding dierverzorging)
  • Cursus Hondenfokkerij en Genetica (cursus centrum Barneveld)
  • Verdiepingscursus hondenvoeding (cursus centrum Barneveld)
  • Ethologie Hond deel A (cursus centrum Barneveld)
  • Opleiding erkende hondenuitlaatservice (Martin Gaus Academie te Lelystad) Zie voor details erkende hondenuitlaatservice
  • Introductie lezing BAT (behavior adjustment training) van Monique Bladder
  • Workshop "werken met de hondenfluit"door Ciska Landeweert (Kynocoaching)

 

 

 

 

groeps-

wandelingen

 

 

Social Media voor de hond!

 

 

Honden zijn net als mensen echte groepsdieren en hebben elkaar tijdens een flinke wandeling veel te vertellen. Geen wonder dat ze moe maar voldaan thuis zullen komen als ze met de Boffers op pad zijn geweest!

 

 

 

privé-

wandelingen

Soms moet het anders.

 

 

Er zijn situaties die vragen om individuele wandelingen. Denk hierbij aan echte senioren, revaliderende honden, honden die het gewoon slecht kunnen vinden met andere honden of pups die nog een beetje ontzien moeten worden. Voor deze honden hebben we privé-wandelingen afgestemd op de situatie.

De BofHond

honden-uitlaatservice

Ton Oostveen

Armstraat 15

7963RL Ruinen

tel. 06-10638154

 

info@hus-de-bofhond.nl

KvK:

61257087

 

IBAN: NL58RBRB0898555191