Hondenuitlaatservice De BofHond

 

Voor Hoogeveen, Meppel, De Wolden e.o.

U wilt gebruikmaken van de diensten van Hondenuitlaatservice De BofHond:

  1. Aangezien we tijdens het wandelen vooral met de honden bezig zijn geven wij er de voorkeur aan dat u contact met ons opneemt via info@hus-de-bofhond.nl
  2. Of bel ons op 06-106 381 54, bij voorkeur na 17:00.
  3. We bespreken een datum voor een intake gesprek bij u thuis met als doel wederzijdse kennismaking (mens en dier!) en het bespreken van uw wensen en onze mogelijkheden. Bespreken Algemene Voorwaarden en sleutelcontract (indien van toepassing). Tevens zullen we tijdens dit gesprek alle relevante informatie van uw hond(en) bespreken waarbij we gebruik maken van een checklist.
  4. Overleg datum en tijdstip eerste proef wandeling.
  5. Indien alles OK,  vervolgtraject vastleggen.

 

Als u besluit dat  Hondenuitlaatservice De BofHond de uitlaatservice is die uw hond(en) nodig hebben dan zullen wij de honden op de afgesproken dag en dagdeel bij u thuis ophalen. Indien uw hond(en) met de ochtendgroep meegaan zullen we deze tussen 9:00 en  10:00 ophalen en tussen 11:15-12:15 weer thuis brengen.

De middaggroep wordt tussen 12:30 en 14:00 opgehaald en tussen 15:15 en 16:30 weer thuis gebracht.

Privé wandelingen vinden voor, tussen of na de groepswandelingen plaats.

 


 

Uw dierbare viervoeters zullen in comfortabele & veilige autokooien vervoerd worden met onze speciaal aangepaste en ingerichte hondenbus welke is voorzien van voldoende ventilatie en verlichting.

 

Tijdens de wandelingen dragen alle honden hun eigen halsband met daaraan een penning  waarvan u hieronder een voorbeeld ziet:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Mocht er onverhoopt een hond besluiten alleen verder te gaan dan is in iedergeval duidelijk met wie men contact op moet nemen als de hond gevonden wordt. Natuurlijk zullen wij er alles aan doen om dit te voorkomen maar het kan altijd gebeuren.

 

 

Zoals hierboven te zien gaat het er tijdens de wandelingen lekker aan toe, het kan dan ook gebeuren dat uw hond(en) behoorlijk vies worden. Soms doen ze het er gewoon om! Om te voorkomen dat u na een dag hard werken gelijk het huis moet gaan schoonmaken zal ik de honden handdoek droog/schoon weer thuisbrengen.

De BofHond

honden-uitlaatservice

Ton Oostveen

Armstraat 15

7963RL Ruinen

tel. 06-10638154


info@hus-de-bofhond.nl

KvK:

61257087


IBAN:  NL58RBRB0898555191