Hondenuitlaatservice De BofHond

dierverzorging en huisdiertaxi

Voor Hoogeveen, Meppel, De Wolden e.o.

De BofHond beschikt over een ruime bus geleverd door Ruinemans Bedrijfswagens compleet en professioneel ingericht voor het veilig vervoeren van uw dierbare huisdieren.

De comfortabele kooien zijn door Kelders Kooien ingebouwd en zijn flexibel in te zetten door dat we gekozen hebben voor uitneembare tussenwanden. Hierdoor kunnen kooien groter of kleiner worden gemaakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een volle bus met honden vraagt om een goede ventilatie, daarom is de BofHond bus voorzien van een extra dak ventilator welke naar behoefte kan worden in of uitgeschakeld.

 

Niet alle honden springen zomaar in de bus, voor die gelegenheden hebben we een loopplank. Deze is geschikt voor honden tot 90 kg!!

 

 

 

 

groeps-

wandelingen

 

 

Social Media voor de hond!

 

 

Honden zijn net als mensen echte groepsdieren en hebben elkaar tijdens een flinke wandeling veel te vertellen. Geen wonder dat ze moe maar voldaan thuis zullen komen als ze met de Boffers op pad zijn geweest!

 

 

 

privé-

wandelingen

Soms moet het anders.

 

 

Er zijn situaties die vragen om individuele wandelingen. Denk hierbij aan echte senioren, revaliderende honden, honden die het gewoon slecht kunnen vinden met andere honden of pups die nog een beetje ontzien moeten worden. Voor deze honden hebben we privé-wandelingen afgestemd op de situatie.

De BofHond

honden-uitlaatservice

Ton Oostveen

Armstraat 15

7963RL Ruinen

tel. 06-10638154

 

info@hus-de-bofhond.nl

KvK:

61257087

 

IBAN: NL58RBRB0898555191